Nederlands

Loodsboot 7
3991 CJ Houten
Nederland

Zoeken

Zoeken Uitgebreid zoeken
 km

Introductie

Over Eurocept
Eurocept Groep is een sterk groeiend zorgbedrijf met internationale aspiraties. In een prettige informele werksfeer bouwen wij samen aan de groei van de Eurocept Groep. Samen leveren wij geneesmiddelen, medische technologie en zorgdiensten op maat voor patiënt, arts (behandelaar) en apotheek. Eurocept Groep is onderverdeeld in Eurocept Pharmaceuticals (locatie Ankeveen) en Eurocept Homecare (locatie Houten).

Eurocept Pharmaceuticals verzorgt de registratie, marketing, distributie en verkoop van gespecialiseerde geneesmiddelen in de EU. Dat doen we onder andere op het gebied van oncologie, anesthesie, urologie, pediatrie en infectieziekten.

Eurocept Homecare levert met haar medische voeding, medische hulpmiddelen en verpleegkundigen hoog complexe zorg in de thuisomgeving van de patiënt. Dit wordt onder andere aangeboden in indicatie ingerichte zorgstraten. Een zorgstraat is een, in samenspraak met de behandelend artsen, geïntegreerd model waarin de gewenste zorg (medicatie, zorg, medisch technische hulpmiddelen) samen komt. We streven naar volledigheid en keuzevrijheid van medicatie en zijn daarom een onafhankelijke distributeur.

Deze ziekenhuis verplaatste zorg, zorgstraten en aanvullende diensten of hulpmiddelen kunnen eenvoudig worden aangevraagd door de behandelaar in onze digitale omgeving PlazaConnect. De behandeling van de patiënt kan in de thuissituatie 24/7 gevolgd worden. De uitkomsten kunnen inzichtelijk gemaakt worden voor alle belanghebbenden.

Kortom, Eurocept heeft de ambitie om zijn producten en diensten verder te verbeteren met als doel de behandelrelatie tussen behandelaar en patiënt te vereenvoudigen. Dit realiseren wij door producten en diensten aan te bieden die beantwoorden aan de farmaceutische, medisch-technische en verpleegkundige zorgvragen.

Eurocept homecare